شایعه پراکنی در شبکه‌های اجتماعی چند تا لایک داره؟!
 
مطالب مختلف و مفید
 

با ورود اینترنت به زندگی ما انسان ها تحولی شگرف و نوین در جامعه بشری رخ داد، هر چه هم پیش می رویم می بینیم که اینترنت در جامعه بشری در حال رشد و تکامل است و هر روز ابعاد آن گسترده تر می شود تا ما انسان ها در رفاه و آسایش بهتری زندگی کنیم، اما گاهی در فضای مجازی اتفاقاتی رخ می دهد که آسایش را از زندگی ما انسان ها می گیرد، نمونه ای از این ها انتشار اخبار کذب، شایعه پراکنی، ایجاد رعب و وحشت و رواج خرافات است. این روزها شایعات زیادی در فضای مجازی به خصوص شبکه های اجتماعی موبایلی منتشر می شود که این اخبار مبنای درست و موثقی نداشته و صرفا با هدف جنگ روانی و ایجاد نگرانی در جامعه انتشار می یابد و به دنبال آن باعث ناراحتی عده ای می شوند که علیه آنها اخباری کذب در فضای مجازی منتشر شده است.

شایعه پراکنی در شبکه‌های اجتماعی چند تا لایک داره؟!

این روزها برخی افراد ناشناس در شبکه های اجتماعی نظیر وایبر، لاین و چند شبکه اجتماعی موبایلی دیگر در تولید و انتشار اخبار سست و بی پایه فعالیت می کنند، یک روز شایعه ای مبنی بر درگذشت یک بازیگر محبوب سینما و تلویزیون منتشر می کنند و روز دیگر با انتشار اطلاعیه هایی کذب از طرف نهادها و مسئولین خبر از آلوده شدن مواد غذایی به سم کشنده خبر می دهند!! و سعی در برجسته سازی موضوع دارند. به راستی کاربرانی که اینگونه پیام ها را در شبکه های اجتماعی بازنشر می کنند از صحت و سقم آن ها اطلاع دارند؟ آیا در قبال بازنشر خبر کذب به آنها مدال افتخار تعلق می گیرد که بدون فوت وقت آنها را بازنشر می کنند(؟!) آیا بهتر نیست قبل از به اشتراک گذاری پیام ها درباره محتوای آنها بیشتر دقت کنیم و این سوال را از خود بپرسیم که آیا این مطلب لزوما درست است یا نه؟ شایعات شاید جذاب باشند اما خیلی ها آنها را باور می کنند و امکان دارد امنیت جامعه را بر هم بزند.

شایعه پراکنی در شبکه‌های اجتماعی چند تا لایک داره؟!

اگر در استفاده از شبکه های اجتماعی فرهنگ سازی صورت نگیرد، متاسفانه این مکان ها رفته رفته تبدیل به محفلی برای انتشار پیام های کذب بدل خواهد شد و حتی در صورت انتشار پیام های واقعی و رسمی کسی آنها را باور نخواهد کرد. از طرفی پیام های دروغی که در خصوص بازیگران و چهره های محبوب منتشر می شود باعث شکسته شدن حریم خصوصی ستاره ها می شود، پس شبکه های اجتماعی منبع خوبی برای اعتماد به برخی اخبار نیست. خبرهای رسمی از منابع رسمی همچون رادیو، تلویزیون، بخش های خبری سیما و خبرگزاری های موثق منتشر می شود. از انتشار اخباری که مبنای درست و موثقی نداشته و درخور چند لایک خواهد بود جدا خودداری کنید.

شما کاربران در برخورد با شایعات منتشره در فضای مجازی چه اقدامی انجام می دهید؟



نظرات شما عزیزان:

farham
ساعت15:47---22 دی 1393
وب خوبی داری مطالبشم عالیه
وب قشنگی دارین مطالبشم عالیه موفق باشی ممنون که بهم سر زدین


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مطالب مختلف و مفید و آدرس matalebemofid.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: